Εναρξη Υποβολής Αιτήσεων

 

Ανακοινώνεται η Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης:

''Συμβουλευτική, Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας για τη συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στο Νότιο Αιγαίο'' με MIS 5047757. 

 

 

  • Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία», έχει αναλάβει ως Φορέας Υλοποίησης την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Συμβουλευτική, Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας για τη συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στο Νότιο Αιγαίο» με MIS 5047757, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 7384/2158/Α3/09.12.2019 (ΑΔΑ 6Y7T46MTΛΡ- 610) (ΕΥΔ Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία) Απόφαση Ένταξης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.      

 
  • Αντικείμενο της Πράξης είναι μία ολοκληρωμένη προσπάθεια παρέμβασης μέσω της παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και δεξιοτήτων 800 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης που απασχολούνται. 

  •   

  • Βασικός στόχος της δράσης είναι οι ωφελούμενοι (εργαζόμενοι) να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καταρτιστούν τόσο σε εξειδικευμένες όσο και οριζόντιες ειδικότητες και θεματικές, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας. 

 

Η πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

  

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Ωφελούμενων  

 

Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ μέχρι τη συμπλήρωση αριθμού επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων ίσου με το πλήθος των ωφελουμένων που προβλέπονται στο άρθρο 2.3 αυτής προσαυξημένο κατά 25%. Σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται τακτικά από τον Φορέα στην ιστοσελίδα του έργου http://katartisi.e-kyklades.gr  

 

Ημερομηνία ΈναρξηςΗλεκτρονικής Υποβολής: 01/12/2022. και ώρα 00.00.01 

 

Στην ιστοσελίδα του έργου  http://katartisi.e-kyklades.gr  υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και την ανάρτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν σχετικό ερώτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση katartisi@cycladescc.gr  (e-mail)

Footer Image